$10 refill = $10/35 = $0.29/min or txt
$25 refill = $25/150 = $0.17/min or txt
$50 refill = $50/460 = $0.11/min or txt
$100 refill = $100/1000 = $0.10/min or txt
In other words, Gold Rewards gives you two benefits: 1) ensures that the minutes won't expire for a year and 2) gives an extra 15% worth of mins, but it does not bring the cost down to $0.10 per min/txts.
So in future, remember to refill with $100 cards!
|Spend $100 in refills, and get instant Gold Rewards status.|